• Винагорода управлінського персоналу

Упродовж 2016 року управлінський персонал складався в середньому із чотирьох членів правління та шістьох директорів (у 2015 році — чотири члени правління та чотири директори). Компенсація управлінському персоналу, що входить до складу інших операційних витрат, включала заробітну плату і додаткові поточні премії та становила 88 млн грн (у 2015 році - 7 млн грн). З декларацією про доходи голови правління Нафтогазу Андрія Коболєва за 2016 рік можна ознайомитися на сайті компанії www.naftogaz.com в розділі Корпоративне управління.

Винагорода членів правління Нафтогазу за 2016 рік

Андрій КоболєвАндрій Коболєв

Голова правління з 25 березня 2014 року

Починав кар'єру у міжнародній аудиторській та консалтинговій групі PwC, де спеціалізувався на питаннях стратегічного управління та корпоративних перетворень. З 2002 по 2010 роки працював у Нафтогазі, де пройшов шлях від головного фахівця до радника голови правління.

Згодом став співзасновником та партнером інвестиційно-банківської групи AYA Capital, де займався залученням боргового та акціонерного капіталу, реструктуризаціями кредитної заборгованості та реорганізацією корпоративної структури великих підприємств і холдингів.

Отримав ступінь магістра міжнародних економічних відносин з відзнакою в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Сергій Перелома

Перший заступник голови правління з серпня 2014 року

Очолює напрямки співробітництва з питань транспортування і постачання природного газу, митного оформлення, реалізації газу та формування його балансів.

Має більш ніж 15-річний досвід роботи у нафтогазовій галузі.

Фахівець у сфері фінансів та банківської справи.

Отримав освіту в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Сергій КоновецьСергій Коновець

Фінансовий директор (заступник голови правління) з квітня 2014 року

Відповідає за фінансово-економічний напрямок в компанії. Має більш ніж 20-річний професійний досвід роботи у міжнародних компаніях у сферах розробки стратегії, розвитку бізнесу, фінансів та аудиту.

Працював партнером з аудиту у провідних аудиторських компаніях Deloitte та EY. До призначення в Нафтогаз працював у міжнародній консалтинговій групі Boston Consulting Group. Він відповідав за розвиток бізнесу та стратегічне планування в міжнародному агрохолдингу Bunge у Швейцарії.

Здобув ступінь магістра управління бізнесом (MBA) в провідній міжнародній бізнес-школі IMD в Лозанні у Швейцарії.

Юрій Колбушкін

Член правління з лютого 1999 року

Працює в Нафтогазі з дня заснування компанії.

Відповідає за податкову та цінову політику, бюджетні розрахунки, формування фінансових ресурсів та економічне регулювання. До приходу в нафтогазову сферу 15 років працював в Міністерстві фінансів України.

Закінчив Київський інститут народного господарства. Доктор економічних наук, дійсний член (академік) Української нафтогазової академії.