• Юрій ВітренкоЮрій Вітренко

Головний комерційний директор Групи Нафтогаз

Відповідає за розробку ефективної стратегії розвитку та реформування Нафтогазу, розвиток нових напрямів бізнесу та диверсифікацію поставок газу в Україну. Контролює організацію зовнішньоекономічної діяльності компанії, налагодження та розширення міжнародного співробітництва. Організує роботу з закупівлі природного газу на європейських газових ринках. Працював в Нафтогазі у 2002-2003 роках та у 2005-2010 роках. Відповідав за залучення кредитів від міжнародних банків та реструктуризацію зобов'язань Нафтогазу, був штатним та позаштатним радником голови правління. Розпочав кар'єру в 1998 році у міжнародній аудиторській та консалтинговій групі PwC, де консультував найбільші компанії України з питань фінансового управління. Має 9-річний досвід роботи в інвестиційно-банківській сфері та фінансах в Україні та за кордоном.
    Працював в інвестиційному банку Merrill Lynch у Лондоні, також обіймав посаду старшого віце-президента та головного операційного директора міжнародного інвестиційного фонду Amstar Europe. Співзасновник інвестиційно-банківської компанії AYA Capital; очолював цю компанію з 2010 до 2016 року. У 2004 році закінчив програму MBA в бізнес-школі INSEAD (Франція, Сінгапур). Здобув ступінь бакалавра та з відзнакою закінчив магістратуру факультету Міжнародних економічних відносин Київського національного економічного університету.

З квітня 2014 року до червня 2016 року обіймав посаду директора з розвитку бізнесу.

Ярослав ТеклюкЯрослав Теклюк

Директор з юридичних питань

Відповідає за загальне юридичне забезпечення, взаємодію з органами влади та за захист інтересів компанії в судах та інших установах. Має більш ніж 15-річний досвід юридичної практики. Фахівець із захисту інтересів у корпоративних спорах, у судових справах в банківській, фінансовій та телекомунікаційній сферах, а також у справах про банкрутство. До початку кар'єри в Нафтогазі

8 років працював в юридичній фірмі "Василь Кісіль і Партнери", в тому числі 4 роки в якості партнера. Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, де здобув освіту за спеціальністю Міжнародне право.

З квітня 2014 року до червня 2016 року обіймав посаду директора з правових питань та взаємодії з органами влади.

Віталій ЩербенкоВіталій Щербенко

Директор з адміністративної діяльності та енергоефективності

Забезпечує організацію та планування програм групи Нафтогаз у сфері капітальних інвестицій та непрофільних активів. Керує процесами залучення інвестицій в проекти, пов'язані з використанням енергозберігаючих технологій, зменшенням втрат і витрат природного газу, збільшенням частини використання відновлюваних джерел енергії. Відповідає за організацію та здійснення закупівель товарів, робіт і послуг, координує кадрову політику, питання соціальної сфери та матеріально-технічного забезпечення в компанії. Має більш ніж 20-річний досвід роботи на керівних посадах. Отримав освіту економіста у Київському національному економічному університеті.

З квітня 2015 року до червня 2016 року обіймав посаду директора з питань енергозбереження та матеріально-технічного забезпечення.

Роман БілягаРоман Біляга

Директор з закупівель Групи Нафтогаз

Очолює напрямок організації та формування єдиної політики підприємств групи в сфері закупівель. Відповідає за розробку та затвердження єдиних стандартів, регламентів і інфраструктури закупівель.

Має більш ніж 10-річний досвід роботи на керівних посадах в сфері закупівель та логістики у нафтогазовому секторі (переважно в ТНК-ВР, одній з найбільших нафтових компаній). Отримав інженерну освіту у Вінницькому національному технічному університеті.

З березня 2017 року — член правління Укртрансгазу.