• Персонал

Професійна досвідчена команда — це головний актив групи Нафтогаз, від якого залежить досягнення очікуваних результатів бізнесу та створення цінності для суспільства. Протягом двох років ми впроваджуємо кращі практики управління персоналом та робимо максимально прозорими усі процеси всередині компанії. Це дозволило об'єднати найкращих фахівців, які долучилися до перетворення компанії на сучасний прибутковий та прозорий бізнес.

• Безпека праці

Група Нафтогаз, усвідомлюючи власну відповідальність за збереження життя і здоров'я своїх працівників, розглядає охорону праці як головну складову загальної корпоративної системи управління

• Енергоефективність

Пріоритетами Нафтогазу в захисті довкілля є дотримання високих екологічних стандартів, раціональне використання паливно-енергетичних ресурсів, енергоефективність та впровадження системи енергоменеджменту підприємствами групи